LIFETIME Stapelbed

Om ruimte te besparen is een stapelbed een goede oplossing. Daarnaast is het gezellig en geeft het een vertrouwd gevoel om samen met je grote broer of zus op een kamer te slapen. De stapelbedden van het merk LIFETIME zijn een echte aanrader!LIFETIME Stapelbed

Stapelbedden van LIFETIME

Tienerkamer.nl verkoopt diverse mooie stapelbedden, onder andere van het merk LIFETIME. Het voordeel van een LIFETIME stapelbed is dat je het bed helemaal naar eigen smaak kunt aanpassen. Je kunt kiezen uit verschillende afwerkingen, trappetjes, lattenbodems en geïllustreerde fronten. Met deze bedfronten van LIFETIME kun je het stapelbed opfleuren, passend bij de stijl van de kinderkamer. Komt er af en toe een loge over de vloer? Kies dan voor een onderschuifbed onder het stapelbed waarmee je binnen no time een derde slaapplek tevoorschijn tovert.

Hoekstapelbed

Ook erg leuk is het LIFETIME hoekstapelbed. Doordat de bedden haaks op elkaar geplaatst zijn, houd je veel meer loop- en speelruimte over dan wanneer je twee losse bedden neerzet in de kinderkamer. Deze opstelling is lager dan het rechte stapelbed, zo kan je je kind makkelijker lekker instoppen en het bed opmaken is ook een stuk eenvoudiger. Alle stapelbedden van LIFETIME zijn deelbaar, wat betekent dat je de bedden ook los van elkaar kunt gebruiken. Wanneer de kinderen na een tijdje toch een eigen kamer krijgen, nemen ze gewoon allebei een bed mee. De één een laag bed, de ander een halfhoogslaper. Handig toch?

Stapelbed voor onder een schuin dak

Heb je te maken met een schuine wand in de kinderkamer, bijvoorbeeld op een zolder? Geen probleem! Ook daar heeft LIFETIME een oplossing voor bedacht. Het LIFETIME stapelbed schuindak is een stuk lager dan het ‘gewone’ stapelbed en past daarom in de meeste gevallen prima onder een schuin dak. Ook voor dit stapelbed zijn er diverse fronten met een mooie print verkrijgbaar. Bekijk alle mogelijkheden eens op Tienerkamer.nl, zij hebben alle LIFETIME stapelbedden overzichtelijk op een rij gezet.

Stapelbed voor de hele familie

Ook voor de hele familie heeft LIFETIME een heel praktisch en stoer stapelbed met maar liefst slaapplaatsen voor 3 of 4 personen! Het Lifetime Stapelbed Family is het ideale tweelingbed met extra logeerfunctie. Maar ook super handig voor een 2e huis of vakantie woning.

Bron: LIFETIME

nog meer: wooninspiratie