De leukste woonlessen van vtwonen!

Wil je graag meer leren over wonen? Doe dan mee met vtwonen Back to school. Hier volg je de leukste woonlessen van onze stylisten en bloggers. Zij delen hun kennis met je, inspireren je met tips en voorbeelden en laten je zelf aan de slag gaan met passende opdrachten. In 2018 kun je aan de slag met maar liefst 7 workshops en 2 specials (waarover later meer). Hieronder alvast een voorproefje van 4 van de workshops die je in 2018 kunt volgen:

De basis van fotografie met Anki van Zilverblauw (nieuw!)

Blogger Anki van Zilverblauw schreef al twee boeken over fotografie en maakt zelf de meest prachtige foto’s. In drie lessen leert ze jou alles over de basis van fotografie op een aanstekelijke en laagdrempelige wijze.

Maak je woonplan met stylist Kim van Rossenberg

Ideeën genoeg voor je huis, maar waar begin je? vtwonen stylist Kim van Rossenberg helpt je op weg. Stap voor stap laat ze zien hoe je dat aanpakt. Praktisch maar vooral ook een feest om te doen.

Durven met kleur met stylist Femke Pastijn

Kleur in huis maakt een wereld van verschil. vtwonen stylist Femke weet er alles van en deelt haar tips graag met jou. Met een persoonlijke kleurenkaart kun je straks makkelijk zelf kleur toepassen in je huis.

Kringloopgeluk met Marlous van Oh Marie! (verwacht)

Blogger Marlous van Oh Marie! ontdekt de mooiste schatten in de kringloop. Wil jij dat ook, dan is deze workshop geknipt voor jou. Let op: hoge geluksfactor!

 

nog meer: wooninspiratie