Time to get up! Met deze wekkers begint je dag altijd goed

’s Ochtends je bed uitkomen is voor de een makkelijker dan voor de ander. Toch zijn er een aantal dingen die je kunt doen om die eerste paar minuten van de dag iets prettiger door te komen. Een mooi nachtkastje kan de slaapkamer al meteen aangenamer maken en wat dacht je van een leuke wekker?

vtwonen 06-2021 | schilderij met tafel, op de tafel staat een lamp vaas en andere ornamenten
Muurverf Rosewood van Painting The Past. Sidetable BePureHome. Aardewerken pot, kwal in glas, gouden wekker en hangend schelpenornament herkomst onbekend. Ingelijste foto uitgeknipt uit tijdschrift Flow. Kistje en fotolijstjes erfstukken. Portret op doek Grace Spiegel. Wandklok Studio Harm en Elke. Zelfgemaakte tafellamp van tweedehands voet en gecustomized kap.

Bestaan ze nog?

Het komt in dit mobiele tijdperk misschien niet eens meer in je op dat er ook nog iets als een wekker bestaat. Waarom zou je immers niet gewoon je mobiel gebruiken? Eens, je wekker zetten op de telefoon is waarschijnlijk het meest snelle en praktische optie, maar je krijgt er geen big smile van zodra je wakker wordt. Die ene stijlvolle wekker krijgt dit wel voor elkaar!

Digitale wekkers

De middenweg tussen de analoge wekkers en de mobiele telefoon is een digitale wekker. Tegenwoordig zijn deze heel stijlvol en doordat ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen helemaal van nu. De wekkers van Gingko hebben een stoer uiterlijk en doordat ze zijn gemaakt van natuurlijk hout met diverse afwerkingen, lijkt het alsof ze van allerlei materialen gemaakt zijn. Welke kies jij?

Analoge wekkers

Liever die ultieme vintage look in huis halen? Ga dan voor een analoge wekker. Deze maken de slaapkamer huiselijk en gezellig. Wat dacht je van onderstaande exemplaren?

nog meer: wooninspiratie