De leukste magazines voor woonliefhebbers

Als woonliefhebber wil je op de hoogte zijn van de laatste woontrends. En hoe kan dat beter dan met een magazine? Voor iedere woonsmaak is er wel een bijpassend magazine te vinden, vol met inspiratie om je eigen huis nog leuker te maken! Wij lichten vier leuke magazines uit. Heb jij ze al gelezen?

vaas-groen-tafel-hout-eigenhuiseninterieur-magazine

bed groen planten natuur

Feeling Wonen

Feeling Wonen is het toonaangevende blad voor designliefhebbers. Het geeft je een kijkje in de mooiste eigentijdse interieurs en trends in binnen- en buitenland. Denk aan interviews met enthousiaste eigenaars en architecten over hun huis, jong talent, opvallende ontwerpen en nieuwe merken. Uitvoerige leesartikels en interviews, stijlanalyses van de specialist en citytrips die je hart sneller doen slaan, maken je woonplezier compleet.

hout badkamer ligbad

tulpen vaas bloemen

WONEN Landelijke Stijl

Krijg je maar geen genoeg van de landelijke stijl? Dan is WONEN Landelijke Stijl een magazine dat goed bij jou past. Elke twee maanden komt er een nieuwe editie uit, boordevol exclusieve interieurreportages, logeeradressen, shoppingtips, stylingsproducties en nog veel meer.

stoelen tafel eetkamer

kruk geel wit

Stijlvol Wonen

Hou jij van unieke interieurreportages over upscale woningen? En omschrijf je jouw woonstijl als puur en tijdloos? Dan is Stijlvol Wonen een magazine die je zeker moet lezen. Het tweemaandelijkse blad staat vol reportages over unieke woningen en inspirerende stylingsproducties.

eettafel oosters

bank zetel hout

Ariadne at home

Liefdevol inrichten en veranderen, dat is waar Ariadne at Home voor staat. Het magazine laat je zien hoe je een sfeervol en landelijk huis creëert. Met iedere maand veel tips en ideeën, inspirerende binnenkijkers en shoppings.

Bron beeld Feeling Wonen: 1. Jansje Klazinga | 2. Mrs. Me | WONEN Landelijke Stijl 1. Sarah Van Hove en Stefanie De Neve | 2. Sarah Van Hove | Stijlvol Wonen: 1. Marie Houttequiet | 2. Dorien Ceulemans, Sarah Vanhove en Stefanie De Neve | Ariadne at home 1. Sjoerd Eickmans | 2. Bart Brussee

nog meer: wooninspiratie