12x de leukste notitieboekjes

Orde in de chaos scheppen is altijd fijn. Lijstjes maken en alles opschrijven helpt mij daarbij. Mooie notitieboekjes maken daar een prettige bezigheid van! (En zeg nou zelf…als deze leuke boekjes in je woonkamer rondslingeren is dat niet erg!)

langwerpige notitieboekjesschriftjes

schrift

mulitcolor

kartonnen leuke notitieboekjes

quotes

leuke notitieboekjes

canvas

leren boekjes

Leuke notitieboekjes

Een fijn, lekker dik boekje met daarin ruimte voor al je things to do! Bovenaan de pagina is er ruimte voor de datum en vind je de dagen van de week. Het boekje zit in een doorzichtig mapje waardoor de pagina makkelijk open blijven staan en er nog ruimte is om briefjes of kaartjes in te bewaren. Kies uit vier mooie prints “in the moonlight”. Het boekje komt van Studiostationary.nl en kost  € 4.95. Een klein verhaal, een belangrijke notitie of gewoon dat wat er in je op komt. Het past allemaal in deze mooie kleine vintage schriftjes. Kies uit de gele (stationery) of de groen (rainy day) €1.95. Verkrijgbaar via Studiostationary.nl.

Duurzaam

Wij van duurzaamheid en is dan ook blij met Ecojet. Zo is al het papier ‘eco-friendly’ en hebben ze een ‘buy one-give one’ principe. Koop je een schets- of notitieboek, dan doneer je automatisch een boekje of potlood aan kinderen die het nodig hebben.

SIMbook Notitieboek

Tegenwoordig gebruikt bijna niemand meer een pen en een stukje papier om iets te noteren. Dit komt omdat alle moderne technieken van vandaag de dag dit veel beter kunnen. Gelukkig maakt het SIMbook Notitieboekje het weer leuk om notities zelf te schrijven. Zoals de naam al doet vermoeden is het SIMbook Notitieboekje een notitieboekje in de vorm van een SIMkaart. Zo bewaar je je notities op je SIM! € 4.95. Verkrijgbaar bij Bestel.nl

Mooie notitieboekjes

Simpel maar o zo mooi, de notitieboekjes van ArchieGrand. Kies de tekst die bij jou past! Neem een kijkje op de website van ArchieGrand om alles notebooks te bekijken. En dat zijn er veel! De boekjes kosten € 11.95. (101 Monique: het oranje boekje slaat op jou!)

Little Z is Lisette, een 30-nog-wat ‘meisje’ vol ideeën en dromen. Met veel liefde en aandacht maakt zij bijzondere accessoires van vilt en hand geprinte papierwaren. Geen massa productie, maar unieke en mooie producten. Haar stijl is lief, hip en fris, met veel lieve (woodland) figuurtjes en verrassende kleurencombinaties. Omdat zij graag unieke producten maakt en geen productiewerk, worden alle producten, dus ook de stempels, in hele kleine oplagen gemaakt. Zo heb je altijd iets unieks voor jezelf of als cadeau aan een ander. Een notitieboekje voor al je mooie plannen!

Simpele kleine notitieboekjes

Prachtige shop! Tdupuls op Etsy. Omgerekend kosten deze boekjes rond de 2 euro per stuk. *Een hoes die je kan customizen met je eigen initiaal. Handig; als je de omslag om een boekje hebt gedaan, kan je de zijkanten gebruiken om kaartjes/ briefjes in te stoppen.

Katrien Annys vond na talloze omzwervingen en afleidingsmanoeuvres 
haar ware liefde: papier. De hartstochtelijke affaire mondde uit in een gevarieerde collectie handgemaakte en duurzame notitieboekjes onder de algemene noemer Jacques (Jacques is het vogeltje) . Gerecycleerd leer, oude pocketcovers, vintage behang, handgeschept Japans papier, … de Jacques notitieboekjes zijn perfect voor schetsen en krabbels! Het boekje kost € 25 en is verkrijgbaar bij De Invasie. Ook superhandig!

Klein notitieboekje van grof leer

In de shop Mooschen via Etsy vind je verschillende notitieboekjes van rond de €6,50.

nog meer: wooninspiratie