“Let’s re-store the world” met tomtoy

Kiezen tussen producten die je fantastisch vindt of producten die goed zijn voor mens en planeet? Dat is niet meer nodig. Tomtoy is het online warenhuis waar je innovatieve, duurzame producten kunt kopen met een mooi design. En op de Dutch Design Week kon je alvast kennis maken met dit inspirerende concept!
tomtoy tomtoy

Tomtoy

Tomtoy staat voor tomorrow today; de conceptstore voor circulair én smart design. Het warenhuis waar je vandaag al de slimme wereld van morgen koopt en waar duurzaamheid en design met elkaar verbonden zijn. Tomtoy is opgericht voor de groeiende groep consumenten die graag een heerlijk leven koppelt aan een verantwoorde lifestyle. Maar niet alleen consumenten, maar ook producenten vinden dat het anders kan. Tomtoy verbindt deze beide groepen met elkaar.

Wij houden de wereld heel

Samen een route uitzeten met respect voor de mensen , de planeet en de slimste oplossingen. Het zijn de drie criteria waarop tomtoy producten kiest. Producten met een belangrijk doel: wij houden de wereld heel.  Op de website kun je voor van alles terecht. Of je nou op zoek bent naar een stoere fiets of een uniek kledingstuk, er is genoeg keuze!

“The Living” op de DDW

Op de Dutch Design Week maakten bezoekers niet alleen kennis met concept en de producten van tomtoy, ze werden ook geconfronteerd met de slechte omstandigheden waarin producten vandaag de dag gemaakt worden. Met het thema ‘The Living’ wilden ze bezoekers ervan bewust maken dat hun woonkamer kan bijdragen aan een beter leven voor ons en dat van de volgende generaties. Hieronder zie je een kleine sfeerimpressie.

Tomtoy is dus niet zomaar een online warenhuis, maar het is het begin van een beweging met de ambitie om verandering aan te brengen in onze samenleving. Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op hun website!

nog meer: wooninspiratie