Een lentefris interieur met deze tips

De winter ligt stilaan achter ons, tijd voor iets nieuws! Wij geven je onze beste tips om jouw interieur op te frissen voor de lente. En psst: blijf zeker lezen tot het einde, want we hebben een leuke verrassing om je goed op weg te helpen.

3 tips om je interieur op te frissen

  • Hou een grote lenteschoonmaak. Het is een cliché, maar een opgeruimd en schoongemaakt huis is de belangrijkste basis voor je interieur. Zorg dus dat alle overbodige spullen worden weggegooid, zo hou je een leeg canvas over om helemaal jouw ding te doen.
  • Zet nieuwe decoratie-items in je huis. In plaats van één groot nieuw item aan te schaffen, verspreid je beter toffe decoratie-items doorheen de ruimte. Zo kom je iedere keer weer iets nieuws tegen waar je blij van wordt.
  • Haal de natuur naar binnen. In de lente beginnen de bloemen en de planten weer te bloeien, ideaal dus om er ook enkele naar binnen te halen. Enkele mooie groene planten in je interieur maken er meteen een fris maar gezellig geheel van. Zo makkelijk kan het zijn!

Een beetje hulp

Je interieur opfrissen, het klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Wij helpen je graag een handje! Op de cover van vtwonen nr 03-2018 vind je daarom een kortingspas. Deze pas geeft je een shoptegoed van €7,50, die je zonder minimum bestedingsbedrag kunt besteden in de webshop van vtwonen tot eind mei 2018. Van een frisse start gesproken! Kan je nog wat meer wooninspiratie gebruiken? Wij selecteerden onze 11 favoriete woonitems uit de shop voor een lentefris huis.

nog meer: wooninspiratie