Tijd voor een opfrisbeurt van je interieur

De lente komt eraan en dat betekent de hoogste tijd voor een opfrisbeurt van je interieur. Met een paar kleine aanpassingen creëer je al snel een heel andere look en is je huis klaar voor het nieuwe seizoen.

Opfrisbeurt van je interieur

Voor wooninspiratie en de mooiste accessoires ben je bij Vesta aan het goede adres. Bezoek Vesta in Groningen of kijk en bestel in de webshop. In Vesta vind je de eerste echte vtwonen winkel, maar ook bekende merken zoals Riviera Maison, PTMD, Pomax, Pip Studio, Zack, Umbra, Lodsh. De webshop wordt dagelijks aangevuld met de nieuwste producten. Heb je hulp nodig bij de inrichting of styling? Ook voor interieuradvies kun je bij Vesta terecht.

Tips voor het kiezen van accessoires

Met nieuwe accessoires ben je er nog niet helemaal. Want welke producten kies je en hoe komen ze het beste uit in jouw interieur? Paulette Iliohan, één van de topstylisten van Vesta, heeft een paar simpele tips op een rij gezet:

  • Zet accessoires niet los door de kamer maar maak groepjes.
  • Probeer accessoires uit te zoeken van hetzelfde materiaal, kleur of vorm. Bijvoorbeeld een groep glazen objecten bij elkaar.
  • Wil je met veel kleur werken, dan zijn accessoires uit dezelfde kleurgroep mooi, bijvoorbeeld  roze en paars of geel en oranje.
  • Oneven aantallen zijn vaak ‘spannender’ dan even aantallen. Bij even aantallen krijg je al snel een ritme.
  • Maak bij verzamelingen van kleine dingen gebruik van een kijkkastje. Door je verzameling in een glazen kastje of onder een stolp te zetten, geef je het plek die het verdient en is het minder druk.
  • Een schilderij, foto of ander object is mooi en decoratief aan de wand. Hang het echter niet te hoog! Laat een wandobject deel uitmaken van de compositie. Dat kan de bank zijn, maar ook het dressoir. Een goede manier om de hoogte te bepalen is zittend. Vaak ervaar je de zithoek bijvoorbeeld zittend, terwijl veel mensen staand de hoogte van het kunstwerk bepalen.
  • Durf met grote accessoires te werken. Ook hierbij geldt: met grote gebaren creëer je rust.

Maar vooral: volg bij de aankoop je hart, met accessoires kun je je interieur nog persoonlijker maken. Blader daarom gewoon rustig door de volledige collectie accessoires van Vesta. Wil je alle interieur en stylingtips lezen, bezoek dan eens onze interieuradviespagina’s.

Ontvang een tegoedbon

Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Vesta ontvang je een tegoedbon van €5,-,, te besteden aan woonaccessoires in onze webshop. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

nog meer: wooninspiratie