Lamp kinderkamer retro

Zoek je naar die ene retro lamp die de retro kinderkamer bij jullie thuis helemaal af maakt? Je kunt kiezen tussen verschillende lampen. Kies jij voor een retro model of vind je een retro printje op een lamp leuker? Wij hebben een aantal artikelen op een rijtje gezet. Laat je inspireren en vind jouw perfecte lamp kinderkamer retro!

lamp kinderkamer retro

Lamp kinderkamer retro print

In de webshop van Klein en Fijn vind je de leukste retro lampen met print in de bekende sixties kleuren oranje en bruin. De prints zijn van het merk Lavmi. Perfect voor de kleine autofans en dierenvrienden. Vind in de webshop ook het Lavmi behang, een absolute aanrader voor in een retro kinderkamer!

Retro lamp in diverse figuren

Misschien ken je ze wel, de leuke retro figuur lampjes voor op de kinderkamer. Kaboutertjes, konijntjes of paddenstoelen. Je ziet ze op de afbeelding hiernaast. Shop ze in de webshop van Klein en Fijn!

Retro kinderkamer

Wil je meer lezen over de retro stijl in de kinderkamer? Lees dan eens het artikel retro meisjeskamer. Wanneer je dit leest kun, je de hele kinderkamer omtoveren tot retro kinderkamer.

Bron: Klein en Fijn

nog meer: wooninspiratie