Laat je inspireren op het ‘Mijn thuis op maat’-event!

Goed nieuws voor iedereen met bouw- of verbouwplannen: in september trekken we er (digitaal) op uit om binnen te gluren in allerlei (ver)bouwprojecten! 65 architecten laten op 27 september hun favoriete woning zien voor een beperkt publiek, en in 35 projecten kun je online een virtuele rondleiding volgen. Alles leren over renoveren vanuit je eigen zetel, wat een luxe, toch? (vtwonen samen met NAV Netwerk Architecten Vlaanderen)

Architectuur: mxmxm, fotografie: Jason Slabbynck

Van zolder tot stadsloft

Op mijnthuisopmaat.be kun je nu al je architecturale bucketlist samenstellen uit de 100 deelnemende projecten. Het draait dit jaar allemaal om de toekomst: kijk hoe je groots kunt wonen op een kleine oppervlakte en leer meer over passiefhuizen en bio-ecologisch wonen. Een koetshuis uit de 15de eeuw en een oud herenhuis met een patio; allemaal werden ze op een smaakvolle manier omgebouwd tot moderne woningen waardoor wij ons maar al te graag laten inspireren!

On the spot of thuis

Blijf je liefst in je eigen huis of ga je de projecten graag in levenden lijve ontdekken? Kan allemaal! 35 projecten zijn zelfs exclusief online te bezichtigen via video’s en podcasts. Maar ook “in real life” houden we het veilig. Het aantal bezoekers tijdens de openhuizendag wordt beperkt, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Een woning bezoeken kan bovendien enkel op afspraak. Snel inschrijven via mijnthuisopmaat.be is dus de boodschap! Je vindt er nu al een overzicht met alle deelnemende projecten.

Architectuur: DAST Architectenduo, fotografie: Hanne Joosen

Praktisch

  • Wanneer? zondag 27 september 2020, van 13u tot 18u
  • Waar? 75 fysieke projecten over heel Vlaanderen én 35 projecten exclusief online te bezoeken
  • Toegang is gratis mits registratie op de website.

Meer informatie op: mijnthuisopmaat.be

nog meer: wooninspiratie