Zo combineer je koraal in je interieur

Voor het Kleurpalet van de week kozen we deze week voor een beeld uit het Levis trendboek 2013. De zachte pasteltinten op de muur en de schouw in koraalkleur stralen vrolijkheid uit. En dat is net wat ons interieur in deze donkere dagen nodig heeft!

koraal

Zo combineer je koraal

In het palet zie je warme pastelkleuren gecombineerd met koraal. De zoete kleuren gaan goed samen met natureltinten en donkerbruin. Het is een gewaagde, maar erg mooie mix! Deze vrolijke combinatie geeft je interieur – met het oog op de winterdagen – meteen een flinke oppepper. De schouw heeft een totaal andere functie gekregen door er mooie spullen in te zetten. Door hem een andere kleur dan de muur te geven, valt de schouw extra op. Wil je juist niet de aandacht vestigen op de schouw? Verf hem dan in dezelfde kleur als de muur.

Colour Futures 2013

Ook dit jaar heeft Levis weer een trendboek uitgebracht met daarin de vijf kleurtrends voor 2013. Eén keer per jaar komt het ColourLab van Levis samen met een groep experts om de trends te bepalen en deze te vertalen naar het trendboek. Het boek staat boordevol kleur; van kleurpaletten tot inspiratiebeelden. De mooie beelden laten duidelijk zien wat de diverse kleuren met je interieur doen. Bij alle kleuren staan kleurcodes vermeld, die gemengd kunnen worden in de bouwmarkt.

Kleuren in dit palet (van links naar rechts)
1. F2.20.70 – Levis
2. D2.15.75 – Levis
3. E0.10.40 – Levis
4. C2.38.50 – Levis

Bron: Levis

nog meer: wooninspiratie