Een kookeiland volgens de laatste trends

Een kookeiland is niet alleen geschikt om aan te koken, maar ook om koffie aan te drinken, om aan te borrelen en te eten. Het houd de keuken luchtig en ruimtelijk. wij vertellen je alles over de laatste trends.

kookeiland

Kookeiland

Een kookeiland houd de keuken luchtig. Bij bijna elke keuken kan tegenwoordig een kookeiland geleverd worden. Natuurlijk moet je er wel de ruimte voor hebben. Heb je een grote keuken dan kan het kookeiland helemaal lost staan van de muur, dan kun je er zo omheen lopen. Het voordeel van een kookeiland is dat je meer ruimte creëert om te koken. Kijk verder bij inspiratie.

Kookeiland inrichten

Een kookeiland kun je inrichten zoals jij dat wil. Bedenk bijvoorbeeld op welke manier je wilt koken, misschien inductie koken of toch gas? Je kunt ook een vaatwasser in het kookeiland plaatsen. En zet je er barkrukken naast om op te zitten of toch liever een eettafel aan het kookeiland vast, met een fijne eettafelbank erbij.

Keukentrends

Je koopt niet ieder jaar een nieuwe keuken, maar er zijn welk elk jaar nieuwe trend. Ook al veranderen ze niet heel veel. As jij op zoek gaat naar jouw droomkeuken, kun je inspiratie halen uit de trends. Bekijk bijvoorbeeld de keukentrends van 2013. Het kookeiland op de foto is roestvrijstaal. Houd je van veel slimme bergruimte, een uitgebalanceerde indeling, greeploze hoogglans kasten en luxe inbouwapparatuur in rvs? Dan is deze keuken misschien iets. Hij komt uit de Selectiv-collectie.

Zoek je meer meubels en woonaccessoires? Je vindt ze op myhomeshopping.nl

Bron: vtwonen | Fotografie Dennis Brandsma

nog meer: wooninspiratie