Kleurboeken voor volwassenen

Kleurplaten, potloden, kleurboeken en stiften, waarschijnlijk associeer je die met kinderen. Maar mooie kleurboeken zijn er ook voor volwassenen! Lekker om deze zomer in de tuin of op het balkon te gaan zitten met een mooi kleurboek.kleurboeken

Secret Garden

kleurboek

kleurboek voor volwassenen

Verborgen tuinen

Secret Garden is het meest gedetailleerde kleurboek over de natuur wat je waarschijnlijk ooit zult vinden. Johanna Basford illustreerde prachtige planten, bloemen en insecten in een kleurboek dat bijna te mooi is om in te kleuren. Ga dus voordat je begint met kleuren eerst eens goed kijken in Secret Garden en ontdek alle verborgen illustraties die je pas na een tweede blik ziet.

Op tuinieren.nl vind je meer informatie én een interessant filmpje.

Simpele natuur

De natuur biedt illustratoren kennelijk veel inspiratie, want ook het kleurboek Natural Wonders staat vol met prachtige illustraties van planten, bloemen en dieren. De illustraties zijn heel simpel en daardoor extra leuk om in te kleuren.

Het kleurboek ‘Natural Wonders’ kun je bestellen bij sprouthome.com.

Vrolijke patroontjes

In het ‘Vrolijke patroontjes – Kleurpret’-kleurboek vind je natuurlijk veel patronen, maar ook veel dieren, bloemen, planten en huizen. De kleurplaten zijn deels al gekleurd wat het boek al bijna compleet maakt, maar er is nog genoeg ruimte voor jouw favoriete kleuren.

Het kleurboek ‘Vrolijke patroontjes – kleurpret’ kun je bestellen bij Studio Zo Mooi.

Bron: geschreven door Marike Bijlsma.

nog meer: wooninspiratie