Kan je huis wel wat meer kleur gebruiken?

Door gekleurde kussens en poefs in de woonkamer te leggen, fleurt de boel lekker op. Ook kleurrijke bloemen, kaarsen en lampenkappen doen het altijd goed. Houd je van kleur, dan breng je met deze tips kleur in huis.

vtwonen loves kleur

vtwonen houdt van kleur. Wij hebben op onze website heel veel inspiratie met kleuren. Kies je favoriete kleur en stijl je huis op basis daarvan.

Kleurige muur

Wil je kleur in huis, dan kun je een muur maken in een knalkleur. Je kunt natuurlijk verven of kiezen voor een fel behang. Neem bijvoorbeeld kleurig gestreept behang.

Fluo

Houd je van felle kleuren? Kies dan voor fluo accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een fel oranje krukje, fluo gele lampen, een gordijn met felle bloemen en een kleurig vloerkleed. Door de basis rustig te houden, zorg je ervoor dat het niet schreeuwerig wordt. Er zijn nog veel leuke fluo accessoires te bedenken. Hang je verlichting bijvoorbeeld aan een fluo strijkijzersnoer. Liever niet te gawaagd, kies dan voor zwart-wit met fluo accenten.

Meer kleur in huis

Op zoek naar meer inspiratie met kleur in huis, zoek dan op multicolor bij wooninspiratie. Bij Myhomeshopping.nl kun je meubels en accessoires zoeken en bestellen in de kleur die jij wil.

Bron: vtwonen december 2010 | Fotografie Dennis Brandsma | Productie en styling Fietje Bruijn

nog meer: wooninspiratie