Pimp je home office met kleur

Iedere ruimte in huis wordt beter van een beetje kleur. Zo ook de werkplek. In het begin van de coronatijd heb je waarschijnlijk wat geld geïnvesteerd om van de thuiswerkplek een zo leuk mogelijke ruimte te maken, maar we kunnen ons voorstellen dat die inmiddels wel weer toe is aan een restyling. Om de sfeer erin te houden, gaan we dit keer voor uitgesproken. Pimp je home office met kleur!

Behang Janneke van Kwantum. Bureau @ikStroop. Monoprint La Palma Tranquila Enkel Art Studio. Letterbak, bureaulamp, stolp, stoeltje kringloopwinkel en rommelmarkt. Zeesterknopje Doing Goods. Letter M Xenos. Atlas lokale boekhandel.

Een thuiskantoor met kleur

Een home office met kleur lijkt misschien een slecht idee (want: afleiding), maar niets is minder waar. Kleur geeft juist een boost aan je creativiteit! Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Lees je mee?

Zowel muur als meubels in de lak

Een likje verf doet wonderen. Niet alleen op de muur, maar ook bij meubels. Een grijs bureau gaat leven door hem een mooie sprekende kleur te geven. Maar ook sommige bureaustoelen kun je prima voorzien van een laag verf in je lievelingskleur. Voordat je naar de doe-het-zelfzaak loopt om alles in te slaan, is het handig om op papier te zetten wat het kleurenpalet wordt. Dat maakt het in de winkel makkelijker om te kiezen tussen al die verschillende tinten.

LEES OOK
5 simpele manieren om meer kleur in huis te brengen

Creatief met verf

Muur verven, en daarbij écht uitpakken met kleur? Laat je creativiteit de vrije loop en werk bijvoorbeeld met verschillende vormen op de muur. Een paar vierkanten in verschillende groottes en kleuren kan het home office bijvoorbeeld een speelse look geven. Ook een cirkel of andere geometrische vormen geven de ruimte meer persoonlijkheid.

LEES OOK
Home office styling: 5x de mooiste thuiswerkplekken

Shoppen voor kleur…

nog meer: wooninspiratie