Kistletters downloaden

Stoere materialen en producten als steigerhout, metaal en legerkisten worden veel gebruikt in een kinderkamer. Vooral in een industriële baby- of kinderkamer. Onbewerkte speelgoedkisten of veilingkistjes kan je een naam of een tekst meegeven met kistletters. Leuk ter decoratie en handig voor speelgoed en allerlei rondslingerende frutsels.Kistletters

Lettertype kistletters downloaden

Kistletters zijn vaak van een lettertype in ‘army-stijl’. Dit betekent een strakke letter, met schreef en bestaande uit losse elementen. Kistletters vind je bij Dafont. Hier kan je deze kistletters downloaden en daarna gebruiken in adobe en tekstverwerkingsprogramma’s. Voorbeelden van kistletters zijn de Ver Army en de USSR Army. Leuk idee: print de letter uit, knip ze uit en gebruik ze als sjabloon voor op een kist.

Kistletters sjablonen

Je kunt letters downloaden, ze uitknippen en ze dan als sjabloon gebruiken. Maar om het makkelijker te maken, verkoopt De Kwast metalen kistletters sjablonen van het hele alfabet. De sjablonen zijn te koop in negen verschillende formaten.

Tips voor tijden het sjabloneren en nog meer leuke sjablonen vind je in het artikel Kinderkamer Sjablonen.

Kistletters stickers

Vind je sjabloneren te veel gedoe en geknoei? Download dan een kistletter naar keuze bij Dafont en laat daar bij StickerOp tekststickers van maken. Deze plak je in een handomdraai op een leuke speelgoed- of opbergkist.

Mooie opbergkisten

Uiteraard is de kist een heel belangrijk onderdeel, wil je er kistletters op kunnen plakken. Robuuste kisten van onbewerkt hout vind je bij Wonen met Lef. Hier verkopen ze een speelgoedkist op wielen en meerdere opbergkisten. Deze kisten maak je persoonlijk met kistletters.

Nog meer informatie over het bewerken, maken of versieren van een opbergkist, vind je in de artikelen Speelgoedkist bouwtekening en Speelgoedkist zelfmaken.

Bron: Spraak-water

nog meer: wooninspiratie