Maak je kinderen blij met een eigen kindertafel en stoel

Een eigen zithoekje om te knutselen en gezellig te theeleuten met vriendjes en vriendinnetjes. Kinderen vinden het super leuk en voor jou is het ideaal omdat ze maar op één plek in huis rommel maken. Daarnaast zit een kindertafel en -stoel veel comfortabeler voor je zoon of dochter.Kindertafel en stoelKindertafel en stoel

Kindertafel en stoel op de slaapkamer

Een zithoekje maakt de kinderkamer een stuk gezelliger. Wanneer vriendjes en vriendinnetjes over de vloer komen, kunnen ze lekker samen boekjes lezen en knutselen.

Speeltafel en stoel

De kindermeubels van JunkTrunk zijn een speelplek en opbergplek in één. De JunkTrunk meubelsets bestaan uit een kindertafel en stoel of bankje. Zowel de speeltafel als het zitmeubels beschikken over veel opbergruimte. Hierdoor krijg je een fijne, vaste speelplek voor kids waarin ze na het spelen al het speelgoed weer netjes in op kunnen bergen. De JunkTrunk meubelset bestaat uit zeven uitvoeringen, van een eenpersoons setje tot een speelhoek voor wel zes kinderen.

Kindermeubelset

Het leukste is natuurlijk als de kindertafel en de stoel bij elkaar passen. Neem eens een kijkje bij Ik en Ik, want daar verkopen ze grappige tafeltjes en stoeltjes met dierenkoppen.

Speelhoek in de woonkamer

Vooral in de woonkamer is het fijn als kinderen een eigen hoekje hebben om te spelen. Hier kunnen ze lekker hun eigen gang gaan. En je voorkomt dat het speelgoed door het hele huis ligt verspreid. Lees het artikel over speelhoek in de woonkamer voor handige tips!

Bron: 1. Paula et Paula – 2. JunkTrunk

nog meer: wooninspiratie