Kinderstoel aan tafel hangen

Heb je thuis weinig ruimte? Dan heb je waarschijnlijk al helemaal geen plek voor een kinderstoel. Een kinderstoel aan tafel hangen is de oplossing.

Kinderstoel aan tafel hangen

Tafelhangstoel

Een kinderstoel is het grootste gedeelte van de dag een sta in de weg. Maar er bestaan tegenwoordig hele compacte kinderstoelen, bijvoorbeeld de tafelhangstoel. Zoals zijn naam al zegt, deze stoel hang je eenvoudig aan de eettafel. En gebruik je hem niet – dan klap je hem in of laat je hem lekker hangen. Zo neemt hij geen loopruimte in. Ook ideaal voor op reis of in restaurants.

Kinderstoel aan tafel hangen

De kinderstoel past bijna aan elk regulier tafelblad. Je schuift de steunen aan de tafel. Door de beugels aan de onderkant klemt de stoel zich automatisch aan het tafelblad. Als het goed is kan de stoel nu geen kant meer op! Even checken – leun met een deel van je eigen gewicht aan de stoel. De kinderstoel kan maximaal 15 kilo dragen. Let op: de hangstoel is niet geschikt voor een glazen tafelblad, een tafel met één poot en een klap/campingtafeltje.

Verkooppunten tafelhangstoel

Niet elke webshop waar ze kinderstoelen verkopen, hebben vanzelfsprekend ook tafelhangstoelen. Wij hebben het zoekwerk al voor je gedaan. Hieronder vind je een lijstje met speciaalzaken. Zo kan jij straks een kinderstoel aan tafel hangen.

Gewone kinderstoelen

Toch liever een gewone kinderstoel? Er zijn nog zoveel andere modellen verkrijgbaar. En aan elke stoel zitten andere veiligheidseisen. Voor een compleet overzicht van de mogelijke kinderstoelen lees je het artikel kinderstoel.

Bron: Baby-Dump

nog meer: wooninspiratie