Kinderlamp auto

De meeste jongens zijn gek op auto’s. Een kinderlamp auto is dus een echte aanwinst voor de jongenskamer. En gelukkig zijn er heel wat verschillende autolampen verkrijgbaar.
kinderlamp auto

Wandlamp auto

Boven het bed in de jongenskamer is een wandlamp een perfect nachtlampje. En natuurlijk ga je voor een wandlamp in de vorm van een auto. Wonen met lef verkoopt een heel mooi en basic exemplaar. Deze kinderlamp auto is gemaakt van eikenhout. Achter de auto zit een lichtbron welke een warm sfeerlicht geeft.

Liever een opvallender autolamp? Aapje4kids heeft een bontgekleurde takelwagen als wandlamp in de collectie.

Hanglamp auto

Ook aan het plafond hang je een heuse autolamp, zoals die van Leuke Kinderlamp. Deze raceauto is gemaakt van hout en heeft de kleuren blauw, rood en geel. Hij is maar liefst 55 centimeter lang en superstoer voor in de jongenskamer. Een andere leuke hanglamp is die van Kidzsupplies. Onderaan de lamp bungelen vier autootjes, heel subtiel.

Auto accessoires

Wil je van de jongenskamer echt een complete auto themakamer maken? Bekijk dan eens de producten voor bij een auto kamer van Dreumes enZo. Daar verkopen ze alles met auto’s: auto lampen, muurstickers, kapstokhaakjes en nog veel meer.

Meer inspiratie en leuke webshops voor een autokamer vind je in het artikel Cars-kinderkamer.

Cars lamp

Wil jouw zoon alles van de Disney serie Cars? Dan mag een leuke lamp niet ontbreken. Bij de Kinderlampenwinkel verkopen ze heel veel cars-lampen. Van plafondlampen tot tafellampjes tot lampen voor naast het bed. Kies er maar één (of meerdere) uit.

Bron: Wonen met Lef

nog meer: wooninspiratie