Kinderkeuken voor de kleinste chefs

De nieuwste Jamie Oliver of Herman den Blijker woont misschien wel bij jou in huis. Laat de kleine kok in spé oefenen en spelen met de kinderkeuken. Uren speelplezier gegarandeerd! 

kinderkeuken

kinderkeuken

Nut van kinderkeuken

Spelen in een kinderkeuken is hartstikke leuk voor kinderen. Maar daarnaast is het ook goed voor hun ontwikkeling. Ze leren creatief te denken en worden aangemoedigd tot het spelen van rollenspellen. Ze doen de volwassenen na en leren zelf nieuwe rollen te bedenken.

Verschillende kinderkeukens

Voor een ruime keuze aan kinderkeukens kijk je bij Liesjes Speelgoed. Van plastic, hout, met potten en pannen en geschikt voor hotdogs of pizza’s. Je kunt het je werkelijk zo gek niet bedenken. En het fijne is: in elke prijsklasse is er wel een keukentje te koop.

Van kinderkeuken tot bakset

Bij Tienerkamer.nl vind je ook diverse items om in de keuken met te spelen. Van complete speelkeukens tot broodroosters en een fluitketel. Bijvoorbeeld de roze kinderkeuken.

Van hout

Een keuken van hout is vaak de favoriet. Hout is net was steviger dan plastic en staat mooier in de woon- of kinderkamer. Je koopt hem bij Kinderkeukenhout. Daar hebben ze tientallen houten exemplaren in de collectie. Ze hebben ook veel leuke accessoires.

Zelf maken

Wil je een unieke kinderkeuken? En heb je niet echt zin om er veel geld aan uit te geven? Dan maak je hem natuurlijk zelf. Met een klein tafeltje, witte tape, multiplex hout en keukengerei maak je je eigen keuken. Kijk voor de werkbeschrijving bij kinderkeuken maken.

Kinderkeuken van Ikea

Bij de Ikea verkopen ze ook een kinderkeuken, de  minikeuken. Compleet met magnetron, wasbak en kookplaat. De ikea kinderkeuken bestaat uit twee delen die los te koop zijn. Ze hebben ook leuke accessoires voor in de minikeuken. Nepgroentes en fruit, keukengerei, bestek, servies en zelfs een dessert- en ontbijtset.

Kinderkeuken Miele

Ook Miele heeft een breed assortiment kinderkeukens. Klein, groot, eenvoudig en luxe. De kinderkeuken Miele ziet er uit als een echte ‘grote mensen’ keuken en dat maakt het nog leuker.

Kinderkeuken Tefal

De kinderkeuken van Tefal is ook zeer populair bij kinderen. Tefal verkoopt de keukentjes onder de naam Smoby Toys. Ze zijn groot en zeer uitgebreid.

Bron: Cherry on the pie | tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie