Kinderkaptafel van hout voor mini beauty queens

Opmaken met mama’s make-up, haren vlechten, kammen en kappertje spelen – meiden kunnen er uren zoet mee zijn. Wat dan echt leuk is in de kinderkamer, is een kaptafeltje. In dit artikel vind je de leukste verkoopadressen van een kinderkaptafel hout.kinderkaptafel hout

Kaptafel kinderen

Een kaptafeltje is eigenlijk niets anders dan een smalle sidetable met een spiegel erboven. Krukje ervoor en klaar ben je. Het hoeft ook helemaal geen duur meubel te zijn. Bij de Leenbakker koop je een simpel haltafeltje en daar hang je een bijpassende spiegel boven. Zo maak je zelf een hele leuke kaptafel kinderen. Is het tafeltje te hoog voor je dochtertje? Zaag dan van alle pootjes een stukje af.

Bij Saartje Prum verkopen ze een gewone kaptafel kinderen van hout en sierlijke kaptafel. Deze kaptafel heeft 2 lades onder het blad, en 2 lades onder de spiegel.

Houten kaptafel kind

Ook op jonge leeftijd verdient ieder meisje op z’n tijd een beetje luxe. En die luxe krijg je met de houten kaptafel van Kidkraft. Is de kinderkamer helaas niet groot genoeg voor een kaptafel, niet getreurd want met de middelgrote kaptafel, ook van Kidkraft, kun je de kaptafel plaatsen waar je maar wilt.

Bijzondere kaptafeltjes

Wil je dat het kinderkaptafeltje een pronkstuk wordt in de kinderkamer? Laat er dan een maken door Happy Kids Art. Zij schilderen en versieren hem zo dat hij precies bij de kamer past. Laat de kaptafel beplakken met behang, laat er bloemen op schilderen of geef hem in zijn geheel een opvallende kleur. Neem contact op met Happy Kids Art en bespreek de mogelijkheden!

Kinderkaptafel hout zelfmaken

Ben je zelf handig en creatief? Maak dan zelf een kinderkaptafeltje. Ga aan de slag met hamer, zaag, behang of verf. In het artikel bouwtekening kaptafel lees je hoe je een kaptafel voor kinderen maakt!

Bron: Happy Kids Art

nog meer: wooninspiratie