Zelf dekbedovertrek ontwerpen

Een dekbedovertrek is een opvallend item in de kinderkamer. Dus wat is er nu leuker als je zelf dat dekbedovertrek ontwerpen kunt? Zo geef je jouw kind een uniek dekbedovertrek die helemaal bij hem of haar past. Bijvoorbeeld met zijn of haar naam erop of een zelf gemaakte foto.Zelf dekbedovertrek ></p>
<h2>Kinderdekbed</h2>
<p>Als je kind twee jaar wordt, is het zo’n beetje tijd voor een echt kinderdekbed. Als je de overtrek van het eerste dekbed van je kind zelf ontwerpt, is natuurlijk extra bijzonder. In het artikel over een <a title=kinderdekbed lees je precies waar je op moet letten bij de aanschaf van een dekbed voor je kind. Voor meer leuke ideeën voor een dekbedovertrek kun je kijken bij dekbedovertrek kinderkamer.

Dekbedovertrek ontwerpen

Je kunt bij veel websites zelf een dekbed ontwerpen. Zowel een kinderdekbed als ook een dekbed voor een ledikant of zelfs een babyslaapzak. Zelf een dekbedovertrek ontwerpen kan heel makkelijk. Bij Vik design kun je online in een paar stappen een eigen ontwerp maken. Kies het formaat, de kleuren en een afbeelding (bijvoorbeeld een kasteel, dino, elfje, balletdanseres, giraffe of raket) en je bent klaar. Je ontwerp wordt binnen een paar dagen thuis bezorgd. Bij andere websites kun je ook ontwerpen maken met een naam of met een eigen foto.

Dekbedovertrek met naam

Er zijn verschillende sites waar je een dekbed kunt ontwerpen met de naam van je kind erop. Je kunt de naam erop laten drukken met een logo naar keuze en ook de kleuren kun je zelf kiezen. Zo heb je een uniek dekbed waar je niet veel voor hoeft te doen. Je kunt zo’n dekbedovertrek onder andere ontwerpen bij Simply Colors of Bulbby.

Dekbedovertrek met foto

Je kunt bij Fotodekbed.nl of Dekbedovertrekken Online een dekbedovertrek laten bedrukken met een eigen foto. Je kunt zelf een foto insturen en die op het dekbedovertrek laten drukken. Wat is er nu leuker dan een dekbedovertrek met een foto jouw kinds favoriete huisdier? Daar zal hij of zij wel heel graag onder kruipen. Of een foto van je kind zelf, dat is pas uniek.

Dekbedovertrek zelf maken

Naast een digitaal ontwerp laten drukken, kun je natuurlijk ook zelf aan de slag. Je kunt bijvoorbeeld zelf een babydeken haken of ledikantlaken maken, dat is ook een geweldig babycadeau. Kijk ook eens bij de zelfmaakideeën stof voor leuke zelfmakers voor de kinderkamer. Je kunt ook zelf een plaid breien waar je kind zich fijn warm mee kan houden.

Bron: Simply Colors

nog meer: wooninspiratie