De perfecte stoel voor de babykamer

Een stoel in de babykamer is erg handig voor het voeden en in slaap wiegen van je kindje. Zo hoef je de babykamer niet uit en heb je alles bij de hand.

Stoel om te voeden

Veel mensen vinden het prettig om zich terug te trekken in de babykamer wanneer ze hun baby borstvoeding willen geven. Een goede stoel is dan onmisbaar. Let bij het kopen van de stoel zeker op de hoogte van het zitvlak. Je moet makkelijk op kunnen staan met je kind op de arm. Ook hoge armleuningen zijn essentieel, zodat je je arm kan laten rusten terwijl je kindje drinkt.

Schommelstoel in de babykamer

De schommelstoel is een ideaal meubelstuk voor in de babykamer. Je kunt er je baby namelijk heerlijk mee in slaap wiegen. In plaats van ’s nachts het hele huis door te wandelen, haal je je kindje uit bed en zet je je gewoon in de schommelstoel. Van oude stoelen tot opgeknapte en nieuwe schommelstoelen: Ikea heeft bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment.

Fauteuil in de babykamer

Het is natuurlijk van groot belang dat een stoel in de babykamer perfect zit. Een fauteuil biedt dé oplossing! Deze stoelen hebben bijna altijd armleuningen, wat al eens van pas kan komen tijdens het voeden. Ze zijn in allerlei stofjes, kleuren en uitvoeringen te verkrijgen. Heb je ruimte op overschot in de babykamer? Ga dan voor de loveseat fauteuil van Wehkamp. Ruimte genoeg als de grote broer of zus wil komen helpen voeden.

nog meer: wooninspiratie