Speelgoedkist bouwtekening

Wil je graag zelf een speelgoedkist voor de kinderkamer maken? Je bepaalt zelf welke kleur hij krijgt en hoe groot hij moet zijn. Aan de hand van de speelgoedkist bouwtekening, tips en zelfmaakideeën kan je aan de slag.

speelgoedkist bouwtekening

Speelgoedkist zelf maken

Je kunt zelf afmetingen bedenken voor de speelgoedkist. Maar werken aan de hand van een beschrijving is natuurlijk wel zo gemakkelijk. De Hornbach heeft op haar site een duidelijke werkbeschrijving staan van een opbergkist. Stap voor stap wordt er uitgelegd hoe je de kist maakt. Compleet met deksel, handgrepen en wieltjes. Handig: er staat een boodschappenlijst met de benodigdheden voor de speelgoedkist. Deze kan je uitprinten en meenemen naar de bouwmarkt.

Aan de slag

Voor een stevige speelgoedkist kijk je bij Leeswoodprojects. Dit is een Engelse site met duidelijke werkbeschrijvingen van houten producten. Je moet wel een beetje goed zijn in Engels. En je moet de maten van inches naar centimeters om zetten. Maar wanneer je daar uit bent, kan je eenvoudig alle stappen volgen. Een prachtige speelgoedkist is het resultaat, compleet met klepbeveiliging.

Speelgoedkist opknappen

Wil je een unieke speelgoedkist, maar niet met hamer en zaag aan de slag? Dan knap je een simpele speelgoedkist gewoon op. Met een likje verf, leuke applicaties of interieurstickers heb je in een handomdraai de kist gepimpt. Kijk bij DIY voor het zelfmaakplan.

Voor meer speelgoedkisten lees je het artikel speelgoedkist.

Bron: Kek wonen met kinderen, een uitgave van Kek mama en Kinderen.

nog meer: wooninspiratie