Schuifdeur schuine wand

De ruimte onder een schuin dak blijft vaak onbenut. Zie het niet als onhandig en loze ruimte, maar zie het als de perfecte bergruimte!

schuifdeur schuine wand

schuifdeur schuine wand

schuifdeur schuine wand

Bergruimte schuine wand

Veel huizen hebben er minimaal één: een schuine wand. Ook wanneer je van de zolder een kinderkamer hebt gemaakt, is het vaak onontkomelijk. Met het stappenplan en de video van Karwei zie je eenvoudig hoe je de extra bergruimte creëert onder een schuine wand. In slechts acht stappen heb je de schuifdeuren voor de schuine wand en kun je kleding, speelgoed of textiel bewaren in de nieuwe opbergruimte.

Schuine wandkast

Wie het al lichtelijk benauwd krijgt bij het zien van het stappenplan, kan het klusje uitbesteden aan Lundia. Deze specialist in kasten maakt schuifdeurkasten op maat voor elke kamer. Dus ook voor onder een schuin dak. 

Schuifdeur schuine wand zelf maken

Eigen Huis & Tuin geeft je vier mogelijkheden om de ruimte onder de schuine wand optimaal te benutten. Je kunt er een rollenrailsysteem of schuivend systeem monteren. Zelfs de onervaren klussers komen met dit systeem goed weg.

Ook geven zij de optie een opbergbox op maat te maken voor onder de schuine wand. Met een paar wieltjes eronder maak je het jezelf en je kind zo makkelijk mogelijk. Je leest meer over al deze zelfmaakprojecten op de website van Eigen Huis & Tuin.

Beeld: vtwonen | Henny van Belkom

nog meer: wooninspiratie