Muurstickers van Karwei

Ben je uitgekeken op de muur in de kinderkamer? Een mooie muursticker geeft de kamer eenvoudig een nieuwe look. Ook voor een saaie deur of kast kan een muursticker een uitkomst zijn. Wij gingen op zoek naar de mooiste muurstickers van Karwei.muurstickers Karwei

Muurstickers van Karwei

Muurstickers bestaan in talloze soorten, maten, kleuren en vormen. Het web staat vol met mooie varianten, maar ook veel bouwmarkten verkopen muurstickers. Regelmatig vind je in de folder van Karwei een mooie muursticker. Helaas heeft de bouwmarkt geen webshop waar je ze kunt bestellen. Om het volledige assortiment te bekijken kun je dus het beste een keer informeren in één van de vele filialen.

Muursticker aanbrengen

Het grootste voordeel van een muursticker is dat je zonder gerommel met verf of behangplaksel toch een mooi resultaat krijgt. Het aanbrengen van een muursticker duurt niet lang, maar vraagt wel geduld en nauwkeurigheid. Ook is het belangrijk dat de ondergrond schoon en vlak is. Soms vind je in de verpakking van de muursticker een handige gebruiksaanwijzing. Is dit niet het geval? Bekijk dan deze video waarin Karwei laat zien hoe je netjes een muursticker aanbrengt.

Boom met uil van Karwei

Een leuk alternatief voor muurstickers van Karwei is de boom met uil. De houten boom is een paar centimeter dik waardoor het een mooi 3D-effect geeft. De muur trekt meteen de aandacht! Het leuke van deze boom met uil van Karwei is dat je de boom naar eigen wens kunt decoreren. Beplak hem bijvoorbeeld met vrolijk behang of verf hem in een felle kleur.

Naast Karwei zijn er nog vele andere winkels en webshops waar je terecht kunt voor muurstickers voor de kinderkamer. Kun je de perfecte muursticker maar niet vinden? Maak dan je eigen muursticker!

Bron: Inrichting-huis

nog meer: wooninspiratie