Muurstickers jongenskamer

Een muursticker is echt niet per definitie alleen voor meisjes. Er zijn erg veel leuke muurstickers jongenskamer te krijgen. Wat dacht je van een raceauto op de muur of een grappig monster. En voor de allerkleinste een brandweerauto.


Muurstickers jongenskamer

muurstickers jongenskamer

Muurstickers jongenskamer

Een wanddecoratie voor de jongenskamer moet aan andere eisen voldoen dan één voor meisjes. Niet te veel verschillende felle kleurtjes en het moet al helemaal niet tuttig zijn. Bij Plak&Co verkopen ze stickers in één enkele kleur naar keuze. Bijvoorbeeld een Jeep, een stoere Mini Cooper of een kwispelend monster. Je hebt de keuze uit meer dan 25 verschillende kleuren. Dus je past de sticker gewoon aan het interieur aan.

Persoonlijke muursticker jongen

Een groot vliegtuig met daaronder de naam van je zoon. Of een stoere indiaan of voetbal met zijn eigen naam. Persoonlijke stickers voor jongens vind je bij Bulbby. Voor op de muur, de kamerdeur of kastdeuren. Elke sticker is verkrijgbaar in een kleur en vorm naar keuze.

Muurstickers voor tienerjongens

Veel muurstickers zijn vrij kinderlijk en niet echt geschikt voor een jongens tienerkamer. Maar er zijn er ook stoere stickers te koop. Bekijk maar eens het aanbod van Ik en Ik, en dan met nadruk de zwarte silhouet stickers. Bijvoorbeeld van een skater, een voetballer of een basketballer. De ideale decoratie voor in een sportieve tienerkamer!

Behangfiguren jongenskamer

Een andere optie voor in de jongenskamer is een behangfiguur. Het voordeel van behang ten opzichte van muurstickers is dat het verkrijgbaar is in de leukste prints. Daarnaast geeft het een natuurlijk resultaat, omdat het in tegenstelling tot een sticker niet glimt.

Bron: 1. Ik en Ik | 2. Bulbby

nog meer: wooninspiratie