Magnetische aantrekkingskracht

Plak of prik jij wel eens iets op je behang? Bijvoorbeeld omdat je kind zó trots is op z’n tekening dat je het niet over je hart kunt verkrijgen die op een tweederangs plekje op te hangen? Of omdat je zo’n mooie spreuk bent tegengekomen dat je je er de hele dag door wilt laten inspireren? Je bent zeker niet de enige. Wel jammer van die onvermijdelijke beschadigingen. Alhoewel… onvermijdelijk? Niet als je behang magnetisch is. Ja, het bestaat!

Goed voor je humeur

Lieve briefjes, mooie ansichtkaarten, dierbare foto’s, inspirerende citaten en knipsels, kindertekeningen, een uitnodiging voor een spetterend feest; wie wordt er niet blij van? Het is dan ook bijzonder goed voor je humeur om al die fijne teksten, beelden en herinneringen zichtbaar in je huis op te hangen. Maar wat is daarvoor een geschikte plek? Beproefd zijn de wc, de koelkast en natuurlijk magneet- en prikborden. Zoek je iets met wat meer klasse? Dan voel je je vast aangetrokken tot Groovy Magnets.

Magnetisch interieur

Het Belgische label Groovy Magnets is opgericht door grafisch ontwerpbureau Mazout en biedt alles wat je nodig hebt om je interieur op een stijlvolle manier magnetisch te maken: behang, posters, stickers én de magneten zelf. Al deze artikelen danken hun aantrekkingskracht aan de fijne ijzerdeeltjes die zijn aangebracht op een ondergrond van vinyl.

Moodboard

Zowel de vormen van de muurstickers en magneten als de prints op de stickers, posters en behang verraden de grafische achtergrond van de ontwerpers. De Groovy Magnets zijn daardoor bescheiden en opvallend tegelijk. Ze vormen een perfecte achtergrond voor je moodboard, maar zijn ook zonder knipsels en kaartjes een streling voor het oog.

Ideaal in de kinderkamer

De magneetproducten zijn ook perfect voor de kinderkamer. Wat dacht je van het magnetische krijtbordbehang waarop je kind al zijn creativiteit kan uitleven? Of de grote magnetische krijtbordstickers in de vorm van een giraf, beer of olifant? Die zijn toch geweldig!? Verliefd worden je kinderen vast ook op de magneetposters met zo’n schattig print van een poes, konijn of parkiet.

nog meer: wooninspiratie