LIFETIME Dream Collectie

The Dream Collection van LIFETIME is een collectie met stijlelementen en mooie details uit de jaren 30. Meubels voor een fijne slaapomgeving voor jouw zoon of dochter.

LIFETIME Dream Collectie

Over The LIFETIME Dream Collectie

Het bedprogramma uit de Dream serie van LIFETIME is speciaal ontwikkeld voor de tienerkamer. Door de dertiger jaren details hebben de meubels iets romantisch en klassieks. The Dream Collection bestaat uit vijf verschillende bedden: Sun, Bow, Cross, Diamond en Fleur de Lis.  Allen zijn gebaseerd op het basis LIFETIME kinderbed. Met verschillende hoofd- en voetborden stel je je eigen bed samen. Daarnaast kun je eventueel heb je nog de mogelijkheid om bedwangen toe te voegen.

Naast de standaard afmeting 90x200cm is het kinderbed Dreams is ook verkrijgbaar in 120x200cm, lekker veer ruimte dus!

Kwaliteitsmeubels

Alle meubels van LIFETIME zijn ‘Made in Denmark’ en zijn gemaakt van duurzaam hout. Voor The Dream Collection is er gebruik gemaakt van knoestvrij witgelakt grenen en MDF. De bedden uit de collectie combineer je met het bijbehorende nachtkastje, bankje/opbergkist, bureau en kasten. Je stelt dus eenvoudig je eigen jongens- of meidenkamer samen.

Stylingtips

Bij de meubels uit The Dream Collection horen accessoires en decoraties in rustige kleuren en met romantische vormen. Denk aan zandkleurige barokpatronen, wollig wit en zacht roze. Voor jongens maak je er een Old English style slaapkamer van. Gebruik de combinatie donker blauw met rood of houd het basic zwart met wit.

Bron: LIFETIME

nog meer: wooninspiratie