Leger behang: voor stoere kerels

Heb je thuis een kleine soldaat rondlopen? Dan weet je dat hij maar één ding wil: een stoere kamer. Met legerbehang maak je van zijn kamer een echt avontuur. Wij helpen je een handje op weg met onderstaande ideeën.leger behang

Leger behang voor de kinderkamer

Denk je aan het leger dan denk je aan camouflagekleuren en vliegtuigen. Een stoere wand maak je met dit camouflerende behang met helikopters, van het merk Onszelf. Meer behang van dit merk is verkrijgbaar bij Huis en Grietje. De cartoonstijl geeft het een stoere maar toch speelse uitstraling.

Het originele legerprintbehang is tijdloos en daarom nog altijd via het internet te vinden. Deze retroprint kun je ook gewoon kopen bij grote bouwmarkten als de Kwantum.

Muurstickers leger

Vind je een compleet legerbehang toch te heftig? Maak dan van één muur een eyecatcher en houd de rest licht met taupe kleuren. Decoreer deze bijvoorbeeld met muurstickers. Zo ontwerp je je eigen leger op de wand met soldaten en legertrucks.

Heb je nog een ontwerp dat je online niet kunt vinden? Knutsel zelf, of samen met je zoon, unieke muurstickers. Hoe je dit doet lees je in het artikel Zelf muurstickers maken.

Army accessoires

Eenmaal ’s avonds sluipt jouw stoere soldaat maar wat graag onder dit legerdekbed van Ik en Ik. Benieuwd hoe je deze legerkamer helemaal af kunt maken? Kijk eens in het artikel Army Tienerkamer naar de vele mogelijkheden met bijpassende legeraccessoires en meubels.

Bron: Perron11

nog meer: wooninspiratie