Jongenslamp voor een stoere jongenskamer

Een jongenskamer vraagt om een stoere jongenslamp. Aan de muur, aan het plafond. Maar ook als nachtlampje of als staande lamp. De leukste lampen voor een jongenskamer staan hieronder. 

Lamp jongenskamer

Jongenslamp

Echt voor jongens

De leukste lampen vind je bij Tante Ted. Deze webshop richt zich compleet op jongenskamers. Uniek is de looplamp, in het geel, zwart of oranje. Een ander leuk exemplaar is het lampje in de glazen pot. Perfect als nachtlamp en ook bestemd voor het opbergen van kleine schatten onderin de pot.

Hanglamp

Het is vaak lastig om een leuke hanglamp voor jongens te vinden. Eentje met een mooie opdruk of een stoer dessin, zoals geruite lampen met de opdruk van een vliegtuig, cabrio, trein of robots. Je kunt online zoeken naar hanglampen met prints.

Silhouetlamp

Past een opvallende print niet in de kinderkamer? Dan zijn misschien de hanglampen van Little Dutch een idee. Deze hebben op het eerste gezicht een neutraal ruitjes patroon. Maar als het licht aangaat, komen er silhouetten van dieren tevoorschijn. Bijvoorbeeld van een uil, een vogel of een complete dierenparade.

Een effen gekleurde of witte lamp met silhouetten vind je bij Hartendief. Met een grote dansende dierenparade of een straat met typisch Hollandse huisjes. Ontworpen door papierkunstenares Geertje Alders.

Stoere nachtlampjesVoor een simpele basic jongens nachtlamp kan je bij Silt and Living terecht. Deze lampen van Waterquest zijn verkrijgbaar in tien verschillende kleuren en drie uitvoeringen. Als tafellamp, wandlamp en knijplamp. Ook geschikt als bureaulamp.

Staande lamp

Een grappige en unieke stalamp heeft de meubellijn Stek. Deze lamp heeft eenvoudige en strakke vormen en bestaat uit een houten frame met daaraan een fitting. In de webshop van Stek is deze stoere lamp nog niet verkrijgbaar, maar hij is gespot op de beurs Flavourites Live. Zij hebben ons beloofd dat deze lamp zo snel mogelijk in de webshop zal verschijnen. Houd hun site en Kidskamers.nl dus in de gaten.

Bron: Tante Ted | Zzipp

nog meer: wooninspiratie