Kinderkamer Teigetje

Maak voor je zoon of dochter een kinderkamer met als thema de bekende tijger uit de Winnie de Pooh verhalen: Teigetje. Ga aan de slag met tijger accessoires, laat een Teigetje muurschildering op de wand maken of kies voor een levensgrote échte tijger op de wand voor stoere jongens. Kinderkamer tijgertje

Teigetje accessoires

Mooie dekbedovertrekken, textielsets, gordijnen en een hanglamp van de bekende tijger zijn te koop bij Ik en Ik. Geschikt voor zowel de babykamer als de kinderkamer. De accessoires zijn wit en hebben zwarte borduursels van de vrolijke Teigetje, in het engels ‘Tigger’.

Een vrolijk en gekleurd dekbedovertrek van Teigetje koop je bij Trampolineplein. Op dit eenpersoonsdekbedovertrek springt Teigetje tussen de speelgoedblokken door achter een ballon aan.

Teigetje muursticker

Een prachtige, levensgrote tijgertje aan de wand in de kinderkamer mag natuurlijk niet ontbreken. Bij StickerOp koop je een muursticker van Teigetje, in een formaat en kleur naar keuze. Liever een hele wand behangen met fotobehang van Teigetje en zijn vriendjes? Dat kan met het Winnie de Pooh XL behang. Hierop staat Teigetje samen met Winnie de Pooh, Knorretje en Ior in het bos. Meer behang van deze dieren vind je in het artikel over Winnie de Pooh behang.

Muurschildering kinderkamer teigetje

Een muurschildering is misschien nog wel leuker dan een sticker of behang. Je mag namelijk helemaal zelf bedenken welke afbeelding van Teigetje je op de muur wilt hebben. Een goede muurschilder kan alles naschilderen! Informeer bijvoorbeeld eens bij Bim Muurschildering of R-Brush naar de mogelijkheden van een Teigetje muurschildering.

Tijger accessoires

Misschien dat je helemaal geen Teigetje kinderkamer wilt van Winnie de Pooh, maar een slaapkamer met accessoires en decoraties van een echte tijger. Dan kleed je de rest van de kinderkamer aan met tijger accessoires zoals een tijger deurstopper of boekensteun. En boven het bed hang je een pluche tijgerhoofd aan de wand.

Babykamer teigetje

Ben je nou op zoek naar teigetje spullen specifiek voor de babykamer? Bij de webwinkel Bebejou vind je alles wat je nodig hebt voor een babykamer teigetje. Van washandjes tot slabbetjes, van flesjes tot luieremmers. Allemaal bestempelt  met een zwart-wit teigetje.

Bron: R-Brush

nog meer: wooninspiratie