Kinderkamer houten boom

Het is tegenwoordig een trend: een boom in de baby of kinderkamer. Van behang, tot aan muurstickers, en uiteraard ook van hout. De kinderkamer houten boom is meestal van onbehandeld hout. Dus je kunt er mee doen wat je wilt. Behangen, verven, beplakken. Zo wordt het een uniek exemplaar in de kinderkamer.


Houten boom kinderkamer

Houten boom voor aan de muur

Grote onbehandelde bomen van MDF zijn te koop bij Trixx Creatief. De boom wordt geleverd in 13 losse onderdelen. Je kunt de allemaal afzonderlijk bewerken zoals je zelf wilt. Daarna kan je de boom deel voor deel aan de muur bevestigen. De houten boom is 155×115 cm.

Heb je liever een boom uit één stuk? Die is verkrijgbaar bij Stokhout. Het is een hand gezaagde boom van 6 mm dik en 175 cm hoog. Leuk om te versieren met andere MDF figuurtjes. Bijvoorbeeld vogeltjes, eekhoorntjes of blaadjes. Alleen nog even versieren en het is een echte eyecatcher in de kinderkamer.

Muursticker en behang boom

Je kunt ook kiezen voor een boom van behang of als een muursticker. Deze hebben al een leuke print en hoef je alleen nog maar op te plakken. Lees het artikel over Muurstickers kinderkamer boom voor de leukste exemplaren.

Boom kapstok

In het artikel over kapstok bomen lees je meer over kinderkapstokken in de vorm van bomen.

Bron: Stokhout

nog meer: wooninspiratie