Kinderbed Icecream Bar

Leuk voor een meisjes- én jongenskamer: het kinderbed Icecream Bar van LIFETIME. Overdag lekker ijsjes verkopen en ’s nachts slapen in een ijscokar. Wie wil dat nou niet?
kinderbed icecream bar

Kinderbed Icecream Bar

Alle kleine ijsliefhebbers opgelet! Na de kinderbedden met een raceauto en brandweerauto thema, komt LIFETIME met een nieuw model: Icecream Bar. Het bed uit de Original serie van LIFETIME kinderbedden heeft een vrolijk bedfront met een illustratie van een ijscokar. Extra leuk: aan het bed zit een tafeltje waardoor het ijsjes verkopen nóg leuker wordt!

Slapen in een ijscokar

Het Icecream Bar kinderbed is gemaakt van massief hout. Je kunt kiezen uit een whitewash grenen of witgelakte uitvoering. Bij LIFETIME kinderbedden is het ook mogelijk om een bijpassend matras, dekbed en kussen te bestellen. Zo heb je meteen alles compleet!

LIFETIME kinderbedden

Alle LIFETIME kinderbedden zijn voorzien van een uitvalbeveiliging. Wel zo veilig als uw zoon of dochter erg beweeglijk is in bed. Houd je van verandering in huis? LIFETIME kinderbedden zijn door te bouwen naar een halfhoog- of hoogslaper. Afhankelijk van de leeftijd van je kind kun je het bed eenvoudig omtoveren naar jouw smaak!

Op Tienerkamer.nl vind je een uitgebreid overzicht van alle LIFETIME kinderbedden en mogelijkheden.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie