Hup, naar bed in een uniek kinderbed!

De nieuwste bedden, voor groot en klein, van ontwerper Kellie Smits van Buisjes & Beugels zijn zo mooi, je wilt er meteen inkruipen. Slaapt lekker, zo’n uniek kinderbed.
aventuur_b2_1
rtoddlerbed_b2_2

caravancrib_b

colorhotel_b1_1

snurk-brandweer-b1

Uniek kinderbed

Deco Deco bed (1-persoons) is van eikenhout en geïnspireerd op de klassieke houten bedden van vroeger. De randen kregen een opvallende kleur, je kunt kiezen uit naturel, groen en roze. Prijs € 895,-.

Junior bed Aventuur (160 cm lang) is er in drie kleuren: roze/naturel, groen/naturel, lichtgeel/bordeaux en kost € 795,-.

Voor peuters en kleuters is er het R toddler bed (lengte 155 cm) van Rafa Kids. Een prachtig lichtvoetig ontwerp met twee stoere wielen. Prijs € 580,-.

Ledikant Caravan Crib van Kalon Studios voor de allerkleinsten is er met verschillende kleuren spijlen: naturel, zwart, rood, geel, blauw of groen. Prijs € 999,-.

Beddengoed voor kinderen

Mooi en bijpassend gekleurd beddengoed mag dan natuurlijk niet ontbreken. Deze hoeslakens zijn geschikt voor het 1-persoons en junior bed en kosten per stuk € 29,95. En voor alle kinderen die dromen van een leven als brandweerman, is dit grappige dekbedovertrek van Snurk (€ 59,95) een must-have!

Bron: Buisjes&Beugels

nog meer: wooninspiratie