Houten kinderstoeltjes

Op het web kun je veel leuke houten kinderstoeltjes vinden. Lastig om uit zoveel keuzes iets origineels te vinden. Maar hier bij vtwonen helpen we je daar graag een handje bij mee. In combinatie met een kindertafel kunnen ze er lekker aan knutselen of een boekje lezen. Ook zijn er leuke losse varianten voor aan de eettafel bijvoorbeeld.
houten kinderstoeltjes

Houten kinderstoel voor aan tafel

Kinderen willen altijd graag op een normale volwassen stoel zitten. Dit kan nu eenmaal niet omdat ze er dan sneller vanaf vallen. Kies voor een goede hoge houten kinderstoel die je perfect aan de eettafel kunt schuiven. Bijvoorbeeld van Baby Park of Baby en Tiener. Zij hebben een divers assortiment aan hoge kinderstoelen, waaronder mooie houten varianten.

Houten kinderstoeltjes met tafel

De houten kinderstoeltjes van JunkTrunk zijn een zitplek en opbergplek in één. Ideaal voor kinderen om op te zitten en te spelen. Maar ook om na afloop het leesboekje, tekenspullen of blokken weer in op te bergen. Naast houten kinderstoeltjes verkoopt JunkTrunk ook bankjes, krukken en speeltafels met opbergruimte.

Losse houten kinderstoeltjes

Er zijn voor kids hele sets te koop met leuke tafels en stoeltjes (bekijk anders ook het artikel leuke kinderstoeltjes). Binnen dit artikel gaan we in op de leukste houten kinderstoeltjes die er op het web te vinden zijn.

Kinderstoelen van sloophout

Wat zijn ze leuk; de houten stoeltjes van Otentic! Gemaakt van oud sloophout, onder andere teakhout. Elk stoeltje ziet er anders uit omdat het de originele verf van het sloophout nog heeft. Het formaat van de stoelen is geschikt voor kinderen.

Speelse stoeltjes

Voor de grappigste houten kinderstoelen kijk je bij Ik en Ik en HiHa Happy Kids. Hier vind je de meest originele en uniekste stoeltjes. Ze hebben er bijvoorbeeld een stoel met een schaap of giraffe als rugleuning. Je kids zullen zo’n speelse stoel zeker leuk vinden!

Voor meer keuze kijk je bij Meegroei Kinderstoelen.

Bron: Ariadne at Home | Fotografie Bart Brussee

nog meer: wooninspiratie