Hoogslaper met kledingkast

Heb je weinig ruimte in huis, maar heeft je zoon of dochter veel kleding? Een hoogslaper met kledingkast daaronder is een handige oplossing. Je bespaart hiermee veel ruimte en zo kun je in een kleine slaapkamer toch veel kleding en andere spullen kwijt.
hoogslaper met kledingkasthoogslaper met kledingkast

Hoogslaper met kledingkast

Op Tienerkamer.nl vind je deze praktische hoogslaper met kledingkast. Ze verkopen vijf varianten van het merk Thuka. Er wordt een bureaublad meegeleverd, waardoor je naast opbergruimte ook een werkplek onder het bed creëert. Door een aantal extra dozen in de kledingkast te plaatsen kun je deze kast heel efficiënt inrichten.

Hoogslaper voor de jongenskamer

Voor jongens hebben ze de hoogslapers Space, Knight en Soccer in het assortiment. De bedden zijn bewerkt met transparante witte beits, waardoor je de houtstructuur nog goed ziet. De eerste twee varianten hebben zwarte kleuraccenten, de hoogslaper Soccer heeft felblauwe accenten.

Hoogslaper voor de meisjeskamer

Voor meiden zijn de hoogslapers Princess en Flower super leuk, want de ene heeft roze kleuracccenten en de ander paarse. Beide bedden zijn ook met witte beits afgewerkt. Voor alle hoogslapers uit de serie Thuka hebben ze bijpassende meubels. Denk aan ladekasten en nachtkastjes.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie