Halfhoogslaper met glijbaan

’s Avonds via het trapje je bed in en ’s morgens glij je via de glijbaan weer naar beneden! Dit kan met een halfhoogslaper met glijbaan. Zo is het elke ochtend weer een feestje om het bed uit te gaan.
Halfhoogslaper met glijbaan
Halfhoogslaper met glijbaan

Kinderbed met glijbaan

Een glijbaan in de kinderkamer is erg leuk en heel populair. Een halfhoogslaper met glijbaan neemt wel meer ruimte in dan een gewoon bed. De glijbaan komt een stuk de kamer in en je moet minimaal 40 cm aan het eind van de glijbaan over houden. Deze ruimte heeft je kind nodig om helemaal veilig beneden te komen.

Halfhoogslaper met glijbaan Thuka

Bij Tienerkamer.nl vind je bedden van het merk Thuka. Deze halfhoogslapers met glijbaan zijn basic wit. Om het bed zit een gekleurde bedtent en er zit optioneel een torentje op de glijbaan. De halfhoogslapers van Thuka bestaan er in vier uitvoeringen: Pink, Blue, Red of Orange. Het bed is hetzelfde, maar het textiel van de tent heeft een andere kleurencombinatie.

Trendy halfhoogslaper glijbaan

Is een themabed echt iets voor jouw kind? Bekijk dan eens de collectie van Trendy bij Tienerkamer.nl. Voor meiden hebben zij een halfhoogslaper met glijbaan met het thema Princess, Flower of Pop. Allemaal met heerlijke, mierzoete, meisjeskleuren. Voor jongens hebben ze stoerdere thema’s als Space of Knight (ridder). Basic witte bedden, met glijbaan én rijkelijk versierde textielsets.

Halfhoogslaper Flexa met glijbaan

Bij Tienerkamer.nl vind je ook bedden van het populaire merk Flexa. Uiteraard hebben deze bedden een glijbaan en een textielset met verschillende thema’s. Voor jongens de Robotic of een Junglebed. En voor meisjes een echt Meidenbed.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie