Gordijnen voor de babykamer

Een onmisbare decoratie in de babykamer zijn mooie gordijnen. Ze zorgen voor een knusse uitstraling, maar zijn ook functioneel! Wanneer je kindje een middagdutje doet, moet je de kamer wel donker kunnen maken. Vind de juiste gordijnen met de hulp van dit artikel.gordijnen babykamer

Babykamer verduisteren

Met een rolgordijn kan je een kamertje echt helemaal donker krijgen. Mits je een verduisterend rolgordijn gebruikt natuurlijk. Het merk Bécé heeft hele leuke gordijnen in de collectie zitten. Kies eerst een verduisterende stof en maak daarna je keuze uit één van de 500 afbeeldingen en prints. Zo kan je het gordijn perfect bij de babykamer laten passen.

Of wat dacht je van een foto van je baby op het gordijn! Bij Je foto op een rolgordijn kan je een foto of afbeelding naar keuze op een verduisterende stof laten drukken. Zo kan je eenvoudig de hele babykamer verduisteren.

Rolgordijnen babykamer

Bij INHUIS Raamdecoratie kan je kiezen uit allerlei soorten raamdecoraties. Waaronder rolgordijnen in meer dan vijftig kleuren. Of je nou een verduisterend, lichtdoorlatend of transparant rolgordijn wilt. Je stelt het gordijn voor de babykamer naar wens samen met een type cassette en een bedieningskoord.

Kant en klare gordijnen babykamer

Als je al een verduisterend rolgordijn hebt hangen, kan je ook nog heel goed een set overgordijnen ophangen. Dit staat wel zo leuk! Bijvoorbeeld met een mooie print, passend bij het thema of de stijl van de babykamer. Makkelijk zijn dan kant en klare gordijnen. Een grote keuze heb je bij Ik en Ik. Je vindt er gordijnen van allerlei bekende merken, zoals Coming Kids, Lief! en Colorique. Voor gordijnen met knalkleurtjes ga je naar de Ikea. Nog meer verkoopadressen voor mooie gordijnen? Bekijk dan het artikel Gordijnen voor de kinderkamer.

Gordijnstoffen babykamer

Heb je ergens een leuk stofje gezien? Maak er dan zelf gordijnen van! Als je zelf niet zo handig bent, kun je het ook laten doen. Zoek een naaiatelier bij je in de buurt en zij maken van de aangeleverde stof prachtige gordijnen op maat. Vergeet niet te vragen of ze van een overgebleven reepje stof leuke bijpassende sierkussentjes maakt! Mooie gordijnstoffen babykamer vind je bij Kinderjuweeltjes.

Je kunt ook naar een woonwinkel als Kwantum gaan. In het digitale magazine vind je inspiratie, tips en trends voor gordijnstoffen en andere raamdecoraties. Ze hebben alleen al 50 tinten wit. Dus genoeg keus! Onze favoriet is dit kant-en-klare roze hartjesgordijn voor de meisjes babykamer! Bekijk het digitale magazine voor meer raamdecoratie.

Bron: Coming Kids

nog meer: wooninspiratie