Bouwtekening kaptafel

Lekker tutten voor de spiegel. Het hoort er allemaal bij wanneer je kleine meid wat ouder wordt. Op een gegeven moment dromen meiden van een eigen kaptafel. Met een kaptafel bouwtekening maak je er gewoon zelf eentje!
make-up tafel

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand…

Elk meisje houdt ervan om lekker te rommelen met make-up en haaraccessoires. Het liefst op een speciaal ingericht plekje waar ze alle spulletjes bij de hand heeft. Er zijn genoeg kaptafels in kindermaat verkrijgbaar, maar binnen no time creëer je er zelf eentje.

Kaptafel met spiegel maken

Hoe maak je zelf een make-up tafel? Plaats een klein tafeltje of kastje tegen de muur en hang er een mooie spiegel boven. Ga vervolgens op zoek naar een krukje of stoeltje dat qua hoogte goed onder het tafeltje past. En vergeet natuurlijk geen bakjes neer te zetten waar je dochter al haar spulletjes in op kan bergen.

Bouwtekening kaptafel

We hebben helaas geen bouwtekening van een kaptafel gevonden. Hier hebben we wel een leuke zelfmaker gevonden waarmee je in twee uur een make-up tafel maakt.

Kaptafel van behang

Wanneer je weinig ruimte in een kinderkamer hebt, kun je ook alleen planken en een spiegel aan de muur hangen. Voor een extra leuk effect plak je met behang de contouren van een klassieke kaptafel op de muur. Op Alles Brocante, een website van ariadne at Home, vind je dit leuke zelfmaakidee. Ze leggen duidelijk uit hoe je een kaptafel van behang maakt. Op de website van Karwei vind je een andere variant van deze zelfmaker!

Bron: lief! lifestyle

nog meer: wooninspiratie