Kinderkamer verduisteren

Worden jouw kinderen ook wakker wanneer er ook maar een beetje daglicht de kamer in schijnt? Wij hebben een aantal leuke opties voor je op een rijtje gezet om de kinderkamer te verduisteren. Een goed verduisterde kinderkamer zal zorgen voor een langere slaaptijd en een goede nachtrust voor de kids!

kinderkamer verduisteren

 

Rolgordijn

In de webshop van Puurzonwering vind je allerlei soorten verduisterende rolgordijnen. Hier kun je vooral terecht voor effen kleuren, maar zeker geen saaie kleuren. Kleuren als rood, lila, roze, oranje, blauw en zacht geel doen het altijd goed op de kinderkamer. Daarnaast kies je uit diverse onderlatten en systemen van het rolgordijn. De rolgordijnen kun je op maat laten maken en de bestelling wordt thuis gratis afgeleverd.

Velux verduistering

Ook in de webshop van VELUX vind je verduisterende rolgordijnen. Deze gordijnen zijn in talloze kleuren en dessins verkrijgbaar en passen bij iedere inrichting en huis. Naast de gewone collectie rolgordijnen beschikt VELUX ook over een speciale Disney collectie. Van deze rolgordijnen zullen vooral de kleine Disney fans heel blij worden!

Kinderkamer verduisteren met gordijnen

Je kunt de kinderkamer verduisteren met rolgordijnen, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor het normale model gordijn. Bij Wehkamp verkopen ze standaard gordijnen die verduisterend werken. Leuke kleuren zoals knal roze, knal blauw en fel rood, zullen leven brengen in de kinderkamer. Shop deze gordijnen in de webshop.

Gordijnen babykamer

Ook in de babykamer zijn (rol)gordijnen een onmisbare praktische en mooie decoratie. Helemaal bij baby’s zijn de verduisterende gordijnen erg functioneel bij het middagdutje. Lees in het artikel Gordijnen babykamer meer over de juiste producten!

Bron: Wehkamp

nog meer: wooninspiratie