Kinderkamer uiltjes

De uil is terug. Je ziet hem overal: in stoffen, als print, als knuffel. Eigenlijk in allerlei accessoires. En wat is hij leuk! Lekker kleurrijk en vrolijk. Het perfecte figuur voor in de kinderkamer. Kinderkamer uil

Kinderkamer uil

Een uiltje knappen

De uil is naast een schaapje, het symbool voor een goede nachtrust. Een uil brengt namelijk heel wat uurtjes slapend door. Daarom slaapt jouw kind straks lekker onder een dekbedovertrek van Slaaptextiel. Iets te kleurrijk? Maus en Co verkoopt ook een heel mooi exemplaar.

Muurstickers uil

De uiltjes op de muursticker van Klein en Fijn vrolijken de hele kinderkamer op. De twee uilen zitten op een tak met bloementjes. De muursticker is verkrijgbaar in twee maten.

Uilen behang

Als je het nog grootser aan wil pakken, beplak je een muur met behang. Dit behang van Mister Design is opvallend en erg leuk. De print past perfect bij de muziekdoos van Ferm Living, Hoplakee. Zo krijg je een complete kinderkamer uiltjes.

Lampen kinderkamer uil

Als de lamp uit is, is het patroon een gekleurd ruitje. Maar gaat het licht aan, dan verschijnt er een uiltje op een tak. Deze leuke lampen zijn van Little Dutch. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren. En je kunt kiezen uit een wandlamp of hanglamp.

Muziekdoos uil

De allerkleinsten slapen graag in met een muziekdoosje. Deze hang je aan de wieg of het ledikant. Een grappige muziekdoos in de vorm van een uil vind je bij Kidzsupplies. Hij is gemaakt van vilt en verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren.

Wil je wat te kiezen hebben? Dan verkoopt Hoplakee ook een leuk exemplaar. Deze uil is van het merk Ferm Living en heeft een leuke retro print.

Bron: 1. Ferm Living – 2. Perron 11

nog meer: wooninspiratie