Kinderkamer naambordjes

De slaapkamer is voor je kind zijn of haar eigen domein. Echt een fijne speel- en slaapplek waar je kinds eigen regels gelden. Een naambordje op de deur van de kinderkamer maakt deze gedachte helemaal compleet. 
Kinderkamer naambordjes

Houten kinderkamer naambordjes

Oline zijn er verschillende soorten naambordjes te koop. Allemaal worden ze gecustomized met de naam van je kind en een een leuke applicatie. Bij Kamer26 maken ze naambordjes van stukken sloophout. Je kunt hier zelf de tekst, kleur en afbeeldingen op het bordje bepalen. Kies bijvoorbeeld voor een groene tekst met een zwart/wit geruit autootje. Erg stoer voor in de jongenskamer!

Bij Wis en Waarachtig maken ze ook persoonlijke naambordjes. Hier kan je ook de vorm van het bordje zelf bepalen. Ga voor een ster, een hartje, een huisje of toch gewoon een rechthoek.

Naambordjes van vilt

Als je echt een bijzonder naambordje voor de kinderkamer wilt, dan moet je er één laten maken door Wendy van Sakkjes en zo. Zij maakt naambordjes van stof en vilt in opdracht. Je kunt je eigen wensen en stijl aangeven en zij gaat aan de slag. Bekijk de voorbeelden en ga brainstormen over een uniek naambordje voor je kind.

Houten naamletters

Tegenwoordig zijn houten naamletters reuze populair. Gemaakt van MDF en geverfd of bekleed met stof en behang. Als je de letters van je kind neemt, plak je deze eenvoudig op de deur of boven het kinderbed. Of je bevestigt ze op een houten plaatje of een stuk sloop/steigerhout, zo maak je je eigen naambordje. Bekijk de leukste houten naamletters.

Bron: Kamer26

nog meer: wooninspiratie