Kinderfauteuil barok voor prinsessen

Barok is een geliefd thema voor in het interieur. De ronde en sierlijke vormen zijn ideaal voor in een tiener meidenkamer. Uiteraard is dan alles in de kamer barok. Met zilver of gouden elementen en fluwelen stoffen. Een felgekleurde kinderfauteuil barok past daar natuurlijk perfect bij.
kinderfauteuil barok

Kinderfauteil barok

Met een kinderfauteuil barok voelt elk meisje zich een koningin te rijk. De rode Happy Baby fauteuil met zilveren leuningen van Babypark brengen een vleugje glamour en luxe in de tienerkamer. De stoel is naast rood verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver. Ook de kinderfauteuil van Nopdesign is met de bekleding van de Engelse vlag geschikt voor echte mini royals.

Barok stoelen

Op het internet zijn allerlei barokstoelen verkrijgbaar. Allemaal in dezelfde stijl, met sierlijke gouden of zilveren poten en randen en een stoffen bekleding. Het liefst met een gecapitonneerde rugleuning! Bij de Barock Queen zijn deze stoelen in bijna elke bedenkbare kleur verkrijgbaar. Ook bij Barokstoelen.com en Barok Company kan je terecht voor barok stoel roze en andere kleuren.

Kinder barok stoel roze

Wil je graag in de kinderkamer of speelkamer een stoeltje welke geschikt is voor kinderen, dan koop je een kinderfauteuil barok in een ideaal kinderformaat. Zoals de stoeltjes van Mix&Match, verkrijgbaar in verschillende tinten roze maar ook in enkele andere kleurtjes.

Nog meer kinderstoelen

Naast barok stoel roze en andere kleurtjes zijn er nog veel meer soorten kinderstoelen verkrijgbaar. Bekijk een het artikel over Leuke kinderstoeltjes voor handige verkoopadressen van stoelen voor kids.

Bron: Te Design

nog meer: wooninspiratie