Een kinderbureau is een must

Huiswerken maken, spelen en knutselen. Dit kan allemaal aan een kinderbureau. Vooral op de kinder- en tienerkamer is een bureau een must. Maar je wilt natuurlijk wel een leuk exemplaar.
kinderbureauKinderbureau

De leukste kinderbureaus op een rij

Wat zijn ze leuk, de kinderbureaus van Saartje Prum. Stoer is de XL van steigerhout. Hij is mat wit geschilderd en past mooi in elke kamer. Voor de echte meisjes hebben ze ook leuke werktafeltjes. Wat dacht je van een roze. Of een wit bureau met een mooi afgewerkt blad. Bij Babypark hebben ze ook een uitgebreide collectie. Ze hebben zelfs een bureau voor onder een hoogslaper.

Basic kinderbureau

Ben je op zoek naar een basic model? Bij Basiclabel slaag je zeker voor een basic bureau voor de kinderkamer. Van een exemplaar in stoer blauw voor de jongenskamer tot wit en grenen. Welke stijl de kinderkamer ook heeft – romantisch of juist stoer – de twee bureaus links hiernaast passen er zeker bij.

Pimp het bureau

Vind je een simpel bureau te gewoon? Dan maak je hem zelf leuker met het volgende stappenplan:

  • Koop een eenvoudig kinderbureau bij Ikea.
  • Meet de formaten van het bureaublad op.
  • Bij een bouwmarkt laat je doorzichtig plexiglas op die maten snijden.
  • Het bureaublad geef je een leuke kleur.
  • Op het blad leg je mooie en dierbare foto’s, briefjes, concertkaartjes, etc. (niet vastlijmen).
  • Plexiglas erop en klaar is het bureau!

Zo kan je telkens nieuwe foto’s onder het plexiglas leggen. En op het glas kan gewoon gewerkt en gespeeld worden.

Tweedehands

Geen zin om zelf te pimpen? Bij Mimi en Co doen ze dat voor je. Van de simpelste, tweedehandse kinderbureaus maken ze de leukste eyecatchers. Met een print, een laag verf en een nieuwe stof. Ze hebben er zelfs een bijpassende stoel bij gemaakt. Of je nou retro, brocante of trendy wilt. Tweedehands bureaus krijgen een heel nieuw leven.

Bureaulamp

Tijdens het huiswerk maken en leren is een leeslamp handig. Zo kan je kind als het donker wordt alles toch nog goed zien. Ga voor de leukste bureaulampen naar het artikel Bureaulamp.

Bron: Basiclabel

nog meer: wooninspiratie