Kinderbureau barok

Een barokke stijl is perfect voor een echte meidenkamer. Het staat chique en meisjesachtig. En wat is er nou leuker om aan een barok kinderbureau lekker te knutselen en huiswerk te maken?Barok kinderbureau

Bureau in een barokke kinderkamer

Denk bij een kinderkamer in barokstijl aan behang met sierlijke vormen en meubels met veel tierelantijnen. Glanzende elementen, zoals gouden lampen en satijnen kussens, doen het ook goed in een barok kinderkamer. Een barok kinderbureau met ronde vormen en versieringen mag eigenlijk niet ontbreken. Bij veel bureaus zie je mooie versierde laatjes of opvallende knoppen. Ook in een romantische kinderkamer is een barok kinderbureau helemaal op z’n plaats!

Kinderbureau barok maken

Van een simpel kinderbureau maak je een prachtig barok exemplaar met de deurknoppen en grepen van Meubelbeslag.nl. Hier verkopen ze meubelgrepen van smeedijzer met sierlijke vormen. Vervang de oude knoppen en grepen met deze, en je bureau krijgt een hele mooie barok look.

Barok kinderbureau

Voor barokke kinderbureaus ben je bij Saartje Prum aan het goede adres. In de webshop vind je houten, voornamelijk witte, bureaus. Het bureau Junior Opsetims is door het mooie houtsnijwerk onze favoriet. Er zijn ook mooie secretaires in barokstijl verkrijgbaar. Kijk maar eens in de shop van Elise Chauvel.

Brocante kinderbureau

Een goed alternatief voor een barok kinderbureau is een barok of brocante tafeltje. Op Corneliashome is een grote collectie landelijke en brocante kindertafels te vinden. Ze er wat opbergmandjes op, en je ‘bureau’is klaar voor gebruik. Bezoek ook eens een kringloopwinkel, struin een rommelmarkt af of neem een kijkje op Marktplaats. Grote kans dat je daar een mooi barok kinderbureau op de kop tikt! Meer leuke adressen voor een brocante kinderbureau hebben we verzameld in het artikel over een brocante kinderbureau.

Bron: Emob4kids

nog meer: wooninspiratie