Kinderbedden

Een kinderbed aanschaffen doe je voor ieder kind waarschijnlijk maar één keer. Het is dus belangrijk om dit meteen goed te doen. Want het bed moet nog járen mee. Vergelijk daarom kinderbedden van verschillende webshops en merken met elkaar. Wij geven je een aantal tips en suggesties!
Kinderbedden

Kies jouw ideale kinderbed

Een bed is een grote uitgave. Bestel niet zomaar een bed omdat hij er leuk uitziet, of omdat je kind hem zo graag wil hebben. Misschien is het bed zo smaakgevoelig dat jullie er allebei snel op uitgekeken zijn. Of wordt het bed in de loop der jaren toch echt een beetje kinderachtig.

Doorbouwbedden

Het meest ideale bed is een doorbouwbed. De meeste merken hebben tegenwoordig wel een dergelijk systeem. Je start met een laag basisbed, met of zonder uitvalbeveiliging. Indien gewenst, maak je er een halfhoogslaper van met gave themapanelen en een speeltent. Wordt je zoon of dochter een stoere tiener? Dan ruil je de panelen om voor een extra verhoging en wordt het een gave hoogslaper. Zo gaat hetzelfde bed met kleine aanpassingen een hele kindertijd mee.

Kinder- en tienerbedden

Shop online jouw favoriete kinderbed Bij Luzan Tienerkamers. Hier vind je kinderbedden van alle bekende merken zoals Flexa, LIFETIME en Bopita. In diverse prijsklassen met alle mogelijke (doorbouw)opties. Bijvoorbeeld met een uitvalbeveiliging. Erg belangrijk als het het eerste grote bed wordt voor jouw zoon of dochter na het ledikantje. Deze beveiliging geeft je een extra veilig gevoel.

Meer kinderbedden

Voor meer kinderbedden, tienerbedden, halfhoogslaper, hoogslapers of stapelbedden bekijk je de artikelen in onze categorie kinderkamer. Hier vind je tal van artikelen waarin je meer leest over de leukste webshops, merken en winkels.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie