Kinderbed met tunnel

Slapen in een eigen wereldje; dat kan met een bedtunnel! Bovenop het kinderbed zit een tunnel bevestigd, zodat je kind lekker afgeschermd kan liggen. Uiteraard is maar een gedeelte van het ledikant door de tunnel afgeschermd. Bij Tienerkamer.nl verkopen ze verschillende kinderbedden met tunnels. Kinderbed met tunnel

Kinderledikant met tunnel

Bij een gewoon laag kinderbed heb je weinig mogelijkheden om een hut te bouwen. Onder het bed zit veel te weinig ruimte. Een kinderbed met tunnel is dan de oplossing. Over de helft van het bed is een tunnel gespannen, zodat je kind op bed lekker kan spelen in zijn of haar eigen wereldje. Tienerkamer.nl verkoopt een kinderbed met tunnel in vier verschillende uitvoeringen, namelijk lichtroze, donkerroze, lichtblauw en zwart. Uiteraard is de tunnel naar wens te demonteren en ook op de grond leuk als tent te gebruiken.

Halfhoogslaper met tunnel

Een hoogslaper of een halfhoogslaper is een paradijs voor kids. Onder het bed is een zee van speelruimte over. Met een bedtent scherm je het speelhoekje af. Matras op de grond, grote leefkussens erop en het wordt een lekker knus plekje. Ook op het bed is er plek voor een speeltent, doormiddel van een tunnel.

Tienerkamer.nl verkoopt halfhoogslapers met een tunnel op het ledikant. In verschillende kleuren en thema’s. Denk aan een roze/paarse met bloemen, een blauwe met een ruimte thema, een zwart/grijs ridder thema of een heel gaaf junglebed met tunnel én glijbaan.

Meer bedden

De webshop Tienerkamer.nl verkoopt naast kinderbedden met tunnel nog veel meer andere soorten beden. Wat dacht je van een kinderbed met uitvalbeveiliging of kinderbedden van het merk Flexa. Ook verkoopt de shop hoogslapers en halfhoogslapers van het merk Thuka. Voor ieder wat wils!

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie