Kinderbed met opbouw

Zowel LIFETIME als Bopita hebben een variant van het populaire boomhutmodel in hun collectie. De hut wordt meestal op een halfhoogslaper gebouwd, maar kan ook heel goed op een laag kinderbed geplaatst worden. Op deze manier oogt het geheel minder groot. Tienerkamer.nl verkoop beide boomhutbedden!

Kinderbed met opbouwKinderbed met opbouw

Kinderbed met opbouw Bopita

Dat is leuk slapen in het hutbed van Bopita! Je kind krijgt helemaal het gevoel alsof hij of zij in een zomers strandhuisje slaapt. Het kinderbed met opbouw is gemaakt van massief hout en wit afgelakt. Hierdoor heeft het een luxe uitstraling. Onder het bed zit en grote lade, waardoor je veel extra opbergruimte hebt in de kinderkamer.

Door het doorbouwsysteem van Bopita kan je het bed ombouwen naar een halfhoogslaper mét hut. Zo wordt het meer een boomhutbed. En is je kind ouder, dan haal je de hut van het bed af en houd je een halfhoogslaper over. Zo gaat dit bed nog jaren mee!

Kinderbed met opbouw LIFETIME

Eenzelfde soort bed vind je bij Tienerkamer.nl van het merk LIFETIME, genaamd Hutbed Silversparkle. Deze boomhut halfhoogslaper is gemaakt van massief, Scandinavisch grenenhout en wit afgelakt. Met een schuine trapt klimt je kind naar boven om te slapen in zijn of haar eigen hut. Leuk detail: het dak van de hut zit niet helemaal dicht. Hier kan je zelf een mooi voile overheen hangen, waardoor het een soort hemelbed wordt. Leuk voor meiden!

Ook dit bed kun je, net als het bed van Bopita, ombouwen tot een laag hutbed, een basic kinderbed of halfhoogslaper.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie