Kinderbed met glijbaan

Voor kinderen is het helemaal geweldig: een glijbaan in je slaapkamer. Zo wordt de kinderkamer een heus speelparadijs. Glijdend naar beneden: dat is nou eens een leuke manier van opstaan.

Kinderbed met glijbaanKinderbed met glijbaan

Kinderkamer met glijbaan

Er zijn twee manieren om een glijbaan in de kamerkamer te maken. De eerste manier is door heel simpel een los speeltoestel in de kinderkamer te zetten. Hiervoor moet je wel de ruimte hebben. De tweede manier is praktischer en ruimtebesparender: een halfhoogslaper met glijbaan. Een halfhoogslaper is net wat lager dan een hoogslaper. Hierdoor is hij geschikt voor kleine kinderen. En dat is nou de doelgroep die glijden fantastisch vinden.

Glijbaan en speeltent

Een echt speelparadijs maak je door een glijbaan te combineren met een leuke speeltent. Deze halfhoogslaper van LIFETIME heeft een glijbaan en speeltent in het thema Freebird. Door de roze speeltent wordt het een echt prinsessenbed. Een droom voor elk meisje en een eyecatcher in de kinderkamer.

Bij Tienerkamer.nl vind je verschillende halfhoogslapers met glijbaan, zowel voor jongens als meiden is het aanbod enorm. Met de verschillende speeltenten in allerlei thema’s maak je van de kinderkamer een echte themakamer. Bijvoorbeeld met het junglebed, kasteelbed of voetbalbed. Allemaal verkrijgbaar mét glijbaan!

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie